ΑΘΗΝΑ
03:36
|
26.06.2024
Η αναμέτρηση Σερβία-Αγγλία ξεχωρίζει στην τρίτη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Δυνατές μάχες σε 3ο και 4ο όμιλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τρία μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 σήμερα Κυριακή, για τον 3ο και 4ο όμιλο, μετά το ξεκίνημα του 17ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τα ωραία ματς και τα πολλά γκολ του Σαββάτου.

Στην 2η ημέρα του τουρνουά, χθες Σάββατο, η Ελβετία κέρδισε 3-1 την Ουγγαρία, η Ισπανία 3-0 την Κροατία και η Ιταλία 2-1 την Αλβανία.

Σήμερα, Κυριακή, στις 4 το απόγευμα, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Volksparkstadion του Αμβούργου για τον 4ο όμιλο. Οι Πολωνοί που θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο αστέρι τους, τον «λαβωμένο» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, συμμετέχουν για πέμπτη φορά σερί σε τελική φάση EURO, όμως έχουν να νικήσουν τους Ολλανδούς απ’ το μακρινό 1979, μετρώντας έκτοτε 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Στις 7 το απόγευμα η Σλοβενία, επιστρέφοντας σε τελική φάση EURO μετά από 24 χρόνια αντιμετωπίζει τη Δανία στην MHPArena της Στουτγκάρδης για τον 3ο όμιλο. Οι Σλοβένοι με τους Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού στη σύνθεσή τους, θέλουν να αποτελέσει τη έκπληξη ξεκινώντας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αντιμετώπισαν και στη φάση των προκριματικών.

Τέλος, στις 10 το βράδυ η φιναλίστ του προηγούμενου τουρνουά και ένα από τα μεγάλα φαβορί, Αγγλία ξεκινάει την προσπάθειά της για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης (μέσα απ’ τον 3ο όμιλο), απ’ την Arena AufSchalke του Γκελζενκίρχεν, απέναντι στην «ελληνική» Σερβία των Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Κλείνει η αθλητική εφημερίδα Metrosport

«Προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση»-Το σκεπτικό των Δικαστών για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Euro2024: Τέσσερα παιχνίδια-Τρεις μάχες για την πρόκριση

Euro 2024: Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις στους 16

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα