ΑΘΗΝΑ
21:56
|
22.07.2024
Κριτική προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε με άρθρο του ο Νικήτας Κακλαμάνης.
«Είναι η ώρα για επιστροφή στις ρίζες της λαϊκής δεξιάς», αναφέρει ο Νικήτας Κακλαμάνης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κριτική προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε με άρθρο του που δημοσιεύεται στην «Εστία της Κυριακής» ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει ότι «είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι ένας ανασχηματισμός θα εκτονώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Γιατί είναι σαν να παρακολουθεί ο πολίτης να “παίζουμε μουσικές καρέκλες” και να αλλάζουμε απλά θέσεις στο παιχνίδι», προσθέτοντας ότι «είναι η ώρα για επιστροφή στις ρίζες της λαϊκής δεξιάς».

Ο κ. Κακλαμάνης επισημαίνει πως «η μερίδα του λέοντος σε επίπεδο ευθυνών βαραίνει την κυβέρνηση», αναφέροντας πως η τακτική διακυβέρνησης του «προχωράμε τόσο όσο» έφερε στην επιφάνεια ένα βαθύ αίσθημα μοναξιάς.

Μηταράκης: «Πολλά αξιόλογα στελέχη της Κεντροδεξιάς θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι ΠτΔ»

Στον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά και το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξή του ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Νότης Μηταράκης.

Ο πρώην υπουργός έκρινε ως «πάρα πολύ καλό» τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, σημειώνοντας ωστόσο πως «από εκεί και πέρα η μάχη θα δοθεί στο αποτέλεσμα. Οι Υπουργοί κρίνονται από την αποτελεσματικότητά τους και ο Πρωθυπουργός θα κριθεί από τον ελληνικό λαό το 2027 από τη συνολική απόδοση της κυβέρνησης».

Ερωτηθείς για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΑΕ: Πολυετείς καθείρξεις σε υπηκόους Μπανγκλαντές επειδή…διαδήλωσαν

Στη βουλή το νομοσχέδιο για την ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη

Πάνω από 70 οι νεκροί από σημερινές επιθέσεις του Ισραήλ στο Χαν Γιούνις της Γάζας

Κασσελάκης: Ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα η Attica Bank

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα