ΑΘΗΝΑ
12:37
|
26.06.2024
Ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, ο γνωστός ποινικολόγος. Δεσμεύτηκε επίσης να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.
Θα κοιτάξω να δω με ποιόν τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, δήλωσε έξω από τα δικαστήρια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγό του και να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την απολογία του, σήμερα το πρωί (17/6), στην ανακρίτρια για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και από τη σύζυγό μου που υπεραγαπάω και από τις 3 κόρες μου. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιόν τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί έχω χτίσει μια καριέρα και μια οικογένεια που έχει γίνει με πολύ κόπο. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες γιατί συνέβη αυτό δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτό μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο και πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός στο ευρύ κοινό ποινικολόγος, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, όταν μετέφερε τραυματισμένη τη σύζυγό του σε ιδιωτική κλινική, υποστηρίζοντας -όπως και η ίδια- ότι έπεσε από τις σκάλες.

Μετά τη γνωμάτευση γιατρού ότι τα τραύματα της 37χρονης προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε η διαδικασία της απαγγελίας κατηγορίας για ενδοοικογενειακή βία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Tesla: Τέταρτη ανάκληση των φουτουριστικών οχημάτων Cybertruck

Συγκέντρωση σωματείων για τη Fieratex στη Θεσσαλονίκη: Μιλάμε για την επιβίωσή μας

Τράπεζα Πειραιώς: Πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή, 28/6

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα