ΑΘΗΝΑ
12:51
|
26.06.2024
Ουκρανία-Ρουμανία και Βέλγιο-Σλοβακία στους δύο άλλους αγώνες.
Με 1-0 κυριάρχησαν οι Άγγλοι της Σερβίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τρία ακόμα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 17/6, η φάση των ομίλων του Euro2024, στον απόηχο της χθεσινής νίκης της Αγγλίας με 1-0 επί της Σερβίας.

Στις 16:00 στην Allianz Arena του Μονάχου η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία για τον 5 όμιλο σ’ ένα πολύ ανοικτό ζευγάρι. Οι Ρουμάνοι συμμετέχουν για 6η φορά σε τελικά EURO, αλλά για πρώτη μετά το 2016, ενώ για τους Ουκρανούς αυτή θα είναι η 4η συνεχόμενη παρουσία.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Waldstadion της Φρανκφούρτης το έτερο παιχνίδι του 5ου ομίλου ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σλοβακία, που θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

Η 4η αγωνιστική μέρα θα κλείσει με τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 22:00 για τον 4ο όμιλο στη Merkur Spiel-Arena του Ντίσελντορφ, ανάμεσα στην Αυστρία και τη Γαλλία, ένα απ’ τα μεγάλα φαβορί στην εφετινή διοργάνωση. Το ρεκόρ των περασμένων αγώνων είναι 13-3-9 υπέρ της Γαλλίας, ενώ από το 1982 και μετά, η Αυστρία νίκησε μόλις μια φορά τους Γάλλους σε 10 μεταξύ τους παιχνίδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γάλλος Τιερί Ανρί στο τιμόνι των «Δράκων» της Ουαλίας;

Euro 2024: Τα τρία τελευταία ντέρμπι για την πρόκριση στους 16

Κλείνει η αθλητική εφημερίδα Metrosport

«Προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση»-Το σκεπτικό των Δικαστών για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα