ΑΘΗΝΑ
14:58
|
26.06.2024
Ο ε.α. στρατηγός των ναυπηγείων Fincantieri, Κλαούντι Γκρατσιάνο βρέθηκε νεκρός στη Ρώμη. Φέρεται πως αυτοκτόνησε, αδυνατώντας να αντέξει το θάνατο της συζύγου του.
Ο Ιταλός ε.α. στρατηγός Γκρατσιάνο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αυτοκτονία αποδίδουν το θάνατο του προέδρου της ιταλικής κρατικής εταιρίας ναυπηγείων Fincantieri, ε.α. στρατηγού Κλαούντιο Γκρατσιάνο σήμερα  στο σπίτι του στη Ρώμη.

Ο Γκρατσιάνο ήταν 70 ετών και φέρεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, πιθανώς το βράδυ της Κυριακής, με ένα πιστόλι που βρέθηκε κοντά του μαζί με ένα ιδιόγραφο σύντομο σημείωμα.

Πριν λίγους μήνες ο ε.α. στρατηγός και πρόεδρος των ναυπηγείων Fincantieri είχε πενθήσει το θάνατο της συζύγου του, Μαρία Λουίζα Λανουκάρα, γεγονός που του άλλαξε βαθιά τη ζωή μέχρι την τελευταία μέρα.

Ο ε.α. στρατηγός Γκρατσιάνο

Πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa αναφέρουν πως στο σημείωμά του ο αυτόχειρας ε.α στρατηγός ανέφερε πως η ζωή του δεν είχε νόημα μετά το θάνατο της συζύγου του.

Η είδηση θανάτου του προέδρου των ναυπηγείων Fincantieri προκάλεσε την αντίδραση της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, η οποία δήλωσε «πραγματικά ταραγμένη» από την εξέλιξη. «Χάσαμε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε υποδειγματικά την χώρα μας, τιμώντας το έθνος, τις ένοπλες δυνάμεις και τους κρατικούς θεσμούς με προσήλωση, επαγγελματισμό και βαθιές γνώσεις» ανέφερε στη δήλωσή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Ρωσία: Δεν αναγνωρίζει τα εντάλματα σύλληψης κατά Σοϊγκού και Γερασίμοφ

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Συγκέντρωση σωματείων για τη Fieratex στη Θεσσαλονίκη: Μιλάμε για την επιβίωσή μας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα