ΑΘΗΝΑ
13:14
|
26.06.2024
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιβατική αμαξοστοιχία χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων και τρία βαγόνια εκτροχιάστηκαν.
Για ανθρώπινο λάθος κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 60 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν μια αμαξοστοιχία μεταφοράς εμπορευμάτων χτύπησε την ακινητοποιημένη επιβατική αμαξοστοιχία Kanchenjungha Express το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επιβατική αμαξοστοιχία χτυπήθηκε στο το πίσω μέρος από τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων και τρία βαγόνια εκτροχιάστηκαν, πιθανότατα λόγω ανθρώπινου σφάλματος καθώς ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας φέρεται να αγνόησε προειδοποιητικό σήμα.

Αρμόδιοι των μεταφορών, τόνισαν ότι το αυτόματο σύστημα προστασίας τρένων που αναπτύχθηκε από τους Ινδικούς Σιδηροδρόμους, έπρεπε να έχει επεκταθεί στην πολιτεία της Δυτικής Βεγγάλης.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι χαρακτήρισε το περιστατικό «λυπηρό» και είπε ότι μίλησε με αξιωματούχους για τον συντονισμό των προσπαθειών διάσωσης που πραγματοποιήθηκαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

«Συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους. Προσεύχομαι οι τραυματίες να αναρρώσουν το συντομότερο», έγραψε στο X και ανακοίνωσε αποζημίωση σχεδόν 2.500 δολαρίων για τις οικογένειες των νεκρών και ανάλογα για τους τραυματίες,

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιές σε Ασπρόπυργο, Λακωνία και Αφίδνες

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Καταγγελία για βίαιη προσαγωγή ανήλικου προσφυγόπουλου στο Θησείο

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό ταμείο γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα