ΑΘΗΝΑ
15:16
|
26.06.2024
Η αστυνομία προσήγαγε 4 άτομα την ώρα που διαμαρτύρονταν για τις κοπές των δέντρων στην πλατεία-Η συγκέντρωση ξεκινάει στις 19.30.
Πλατεία Εξαρχείων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων» ενημερώνει τον κόσμο τις εξελίξεις σχετικά με την επέκταση του εργοταξίου στην πλατεία Εξαρχείων και καλεί σε συγκέντρωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σήμερα 17/6 και ενώ έχουν ξεκινήσει κοπές των εναπομείναντων δέντρων, Ιούνη μήνα (!!!) και χωρίς να έχει βγει η απόφαση των ασφαλιστικών που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι, όσοι διαμαρτύρονται για αυτό που συμβαίνει καταλήγουν με προσαγωγή στη ΓΑΔΑ.

Ο υπεύθυνος εργοταξίου έκανε καταγγελία οτι τρόμαζαν οι εργάτες επειδή, βάσει μαρτυριών τους, έπεσαν στο εργοτάξιο πορτοκάλια και αβγά.

Η αστυνομία προσήγαγε 4 ατομα, ενω κατόπιν αιτήματος των προσαχθέντων, πηγε μαζί τους και ο υπεύθυνος του εργοταξίου, ο οποίος την ίδια στιγμή ελεγε στον επικεφαλής οτι επικοινωνούσε με ταξίαρχο για να μην ακολουθήσει.

Τελικα, οδηγηθηκαν όλοι στη ΓΑΔΑ. Και εκει ως δια μαγείας, ο υπεύθυνος εργοταξίου δήλωσε ότι δε θέλει να κάνει καταγγελία. Ο ιδιος αποχώρησε, ενω τα προσαχθέντα ατομα κρατήθηκαν μεχρι τις 12.

Οταν οι κάτοικοι κάνουν καταγγελίες για τις παρανομίες του εργοταξίου, για τη βία που τους ασκείται κ.λπ. δεν είναι κανένας αρμόδιος. Τωρα, όμως, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, αν και εκ του αποτελέσματος, δεν υπήρχε καταγγελία ή αυτή ήταν ψευδής. Δεν έγινε καν γραπτά για να μπορέσουν οι άνθρωποι να απαντήσουν με μήνυση για την ταλαιπωρία τους.

Όσοι/ες έχετε ακόμη έχετε την ψευδαίσθηση οτι αυτό το έργο γίνεται με νόμιμες διαδικασίες, τηρώντας τα πρωτόκολλα, χωρις βία και καταστολή, ορίστε η απάντηση σας…

Στο στόχαστρο πάντα όσοι/ες διαμαρτύρονται ενώ η Ε.Μ. συνεχίζει ανενόχλητη το έργο της!

ΜΠΙΖΝΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Δευτέρα, 17/6, 7.30 μμ, έξω από τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Ανοιχτή Συνέλευση “Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο-Ήχησε το 112

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σοβαρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με έναν νεκρό (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα