ΑΘΗΝΑ
12:38
|
26.06.2024
Ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει τη διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους προκηρύσσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Έως την 1η Ιουλίου η κατάθεση προσφορών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει τη διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους προκηρύσσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), στο πλαίσιο της ανάπτυξης και αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου των ακινήτων τους.

Όπως όλα δείχνουν, περισσότερα από 80 ακίνητα σε όλη τη χώρα που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο των ΕΛΤΑ, καταστήματα, οικόπεδα με ή χωρίς κτίσματα και βιομηχανικοί χώροι, «βγαίνουν στο σφυρί» με την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών από επίδοξους επενδυτές να έχει οριστεί την πρώτη ημέρα του Ιουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας αποτελεί τον τρίτο πυλώνα του «στρατηγικού σχεδίου ανάκαμψης των ΕΛΤΑ», που βρίσκεται σε εξέλιξη, παράλληλα με τον εξορθολογισμό των δαπανών και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που αποτελούν τους άλλους δύο πυλώνες.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, διευθύνοντας σύμβουλος των ΕΛΤΑ εκτιμούσε πως υπάρχουν ακίνητα με τεράστιο ενδιαφέρον όπως το επταόροφο ακίνητο στην Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα που χρησιμοποιείται μόνο το ισόγειο ως κατάστημα των ΕΛΤΑ και θα μπορούσε να γίνει Airbnb ή τα γραφεία των ΕΛΤΑ στην Καισαριανή που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φοιτητικές εστίες αποφέροντας το χρόνο τεράστια έσοδα για τον Οργανισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Tesla: Τέταρτη ανάκληση των φουτουριστικών οχημάτων Cybertruck

Συγκέντρωση σωματείων για τη Fieratex στη Θεσσαλονίκη: Μιλάμε για την επιβίωσή μας

Τράπεζα Πειραιώς: Πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή, 28/6

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα