ΑΘΗΝΑ
10:57
|
26.06.2024
Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, από την πρώην σύζυγό του.
Ο γιατρός εκτιμά ότι τα τραύματα της γυναίκας προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να απολογηθεί σήμερα 17/6 ο δικηγόρος που συνελήφθη, χθες Κυριακή, με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά της συζύγου του.

Ο γνωστός στο ευρύ κοινό ποινικολόγος, παραμένει κρατούμενος, μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικής διάταξης περί ενδοοικογενειακής βίας, καθώς οι γιατροί της κλινικής στην οποία μεταφέρθηκε η σύζυγος του το βράδυ του Σαββάτου δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς πως έπεσε από τις σκάλες, εκτιμώντας πως τα τραύματά της προήλθαν από ανθρώπινο χέρι.

Μάλιστα, όταν η 37χρονη, επίσης δικηγόρος, ρωτήθηκε αν την είχε χτυπήσει ο σύζυγός της, αρχικά φέρεται να απάντησε θετικά και στη συνέχεια να συντάχθηκε με την εκδοχή του ατυχήματος και να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της. Παρόλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε να κάνει χρήση της εφαρμογής panic button.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιαίτερα προβεβλημένος από τα ΜΜΕ ποινικολόγος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, από την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε υποβάλει και μήνυση σε βάρος του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ακόμα ένας νεκρός για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη Γάζα

Δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου (upd)

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο (upd)

Θεσσαλονίκη: Όχι στις απολύσεις συμβασιούχων καθαριότητας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα