ΑΘΗΝΑ
06:40
|
13.06.2026
Συζήτησαν «για τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό» και επανέλαβε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ του «υπέρ της άμεσης αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης».
Από τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παλαιστίνιο πρώην υπουργό Οικονομικών Δρ. Μπασίμ Χούρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τον Παλαιστίνιο πρώην υπουργό Οικονομικών Δρ. Μπασίμ Χούρι (Bassim Khoury) συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο αναζήτησης κοινών ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών για την ανακούφιση του παλαιστινιακού λαού.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης Χ, ανέφερε πως συζήτησαν «για τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό» και πως του επανέλαβε την θέση του «υπέρ της άμεσης αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Ρόδο το Σάββατο, 13/6 ο Μητσοτάκης

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εμείς είμαστε οι νικητές αυτού του πεδίου – Είμαστε υπόχρεοι στο λαό

Η Καρυστιανού είδε και κατέλαβε όλα όσα βλέπουν οι πολίτες στο νοσοκομείο Αττικόν

Εχουμε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν, λέει ο πρωθυπουργός του Πακιστάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα