ΑΘΗΝΑ
14:59
|
26.06.2024
Τον Έκτορα φρόντιζε μια γυναίκα, με σκοπό να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του όσο το δυνατόν καλύτερα.
Έκτορας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μια κτηνωδία βγήκε στο φως, αυτή τη φορά στη Σύρο, καθώς πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ άλογο ιππασίας στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, o «Έκτορας» ήταν άλογο ιππασίας, το οποίο είχε τραυματιστεί και δεν μπορούσε να αγωνιστεί άλλο. Το ζώο το είχε πάρει μια γυναίκα υπό την προστασίας της, για να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ξαφνικά όμως, την περασμένη Τρίτη (11/6), η γυναίκα γύρισε στο σπίτι της καθώς είχε φύγει για κάτι δουλειές και είδε το άλογο να έχει σπασμούς, ματωμένο, με μια τρύπα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αμέσως κάλεσε την κτηνίατρο, η οποία δεν μπορούσε να το σώσει. Παράλληλα, της ανέφερε ότι έχει μπει ανθρώπινο χέρι και μάλλον είναι από πυροβολισμό.

Το άλογο φαίνεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει από τον δράστη, καθώς στους γύρω τοίχους υπήρχαν σημάδια από τις γρατζουνιές του, δείγμα του τι τράβηξε το ζώο πριν καταλήξει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο- Ήχησε το 112

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σοβαρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με έναν νεκρό (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα