ΑΘΗΝΑ
16:03
|
26.06.2024
Ο μεγάλος τραγουδοποιός αποκάλυψε στις 16/6 στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, ότι αποσύρεται από τις συναυλίες.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, αποκάλυψε την απόφασή του να αποσυρθεί από ορισμένες πτυχές του τραγουδιού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ποιητής ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει πλέον συναυλίες αλλά θα συνεχίσει να κάνει δίσκους. Όπως είπε πριν την οριστική απόσυρσή του θα τραγουδήσει μια τελευταία φορά ζωντανά τον ερχόμενο Οκτώβριο σε συναυλία για τα θύματα των Τεμπών υποστηρίζοντας τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων.

Η δήλωση

Κλείνοντας τη συναυλία, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα είπε: «Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν… Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου ναι ρε γαμώτο! Και σταθήκατε στην ουσία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Νομίζω ότι η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη… Νομίζω ήταν υπερβολική! Ακούστε, ακούστε… θα το εξηγήσω για μία ακόμα φορά. Αυτό που έκανα, δηλαδή να ασχοληθώ με τα τραγούδια… εντάξει, ήταν μία ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω…Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι;

Άρα, εν ολίγης, η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία, παιδιά, κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε…Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σα να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Έλιωσε ο κέρινος… Αβραάμ Λίνκολν στην Ουάσιγκτον

ΥΠΠΟ: Πειθαρχική έρευνα κατά της Δέσποινας Κουτσούμπα για ανάρτηση… τρίτου

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Νίκος Παπαδόπουλος: Οι δύο κόσμοι που τέμνονται στον «Κήπο των Σωματιδίων»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα