ΑΘΗΝΑ
13:09
|
26.06.2024
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στις εισαγγελικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Οι δράστες ήταν κρυμμένοι σε ένα ημιτελές σπίτι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/06) μέσα σε μίνι μάρκετ στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού – όπου οι δύο δράστες επιτέθηκαν σε βάρος των τριών Σύρων ιδιοκτητών της επιχείρησης- έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί, τραυματίζοντας έναν 34χρονο Σύρο στο γόνατο, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.

Οι άλλοι δύο, ο πατέρας και ο αδερφός του 34χρονου, επίσης τραυματίστηκαν, από ρόπαλο που κρατούσε ο δράστης. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μηχανή.

Στη συνέχεια, οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες ήταν κρυμμένοι σε ένα ημιτελές σπίτι σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το βράδυ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στις εισαγγελικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές, για πλήθος παράνομων πράξεων, και ενδεχομένως η επίθεση του Σαββάτου να αποτελούσε μέρος εκβιασμού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 46χρονο Ρώσο και έναν 30χρονο Αλβανό, οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα με ξύλινα ρόπαλα και άρχισαν να χτυπούν τους γιους του ιδιοκτήτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιές σε Ασπρόπυργο, Λακωνία και Αφίδνες

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Καταγγελία για βίαιη προσαγωγή ανήλικου προσφυγόπουλου στο Θησείο

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό ταμείο γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα