ΑΘΗΝΑ
18:54
|
26.06.2024
Ο αέρας άλλαξε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να περικυκλώσει το πυροσβεστικό όχημα.
Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για μικρής έκτασης εγκαύματα στο χέρι και στο πρόσωπο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας διακομίστηκε, χθες Δευτέρα, πυροσβέστης με εγκαύματα δευτέρου βαθμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Δοξάτο Δράμας.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε καλαμιές, ο αέρας άλλαξε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να περικυκλώσει το πυροσβεστικό όχημα και ο πυροσβέστης να υποστεί εγκαύματα.

Οι συνάδελφοί του τον απομάκρυναν από το σημείο ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε στο πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πυροσβέστης ο οποίος υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για μικρής έκτασης εγκαύματα στο χέρι και στο πρόσωπο και στη συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο.

«Για άλλη μια φορά, ένα παλικάρι -πυροσβέστης μας, παλεύοντας με τις φλόγες, τραυματίστηκε. Στην πυρκαγιά στο Δοξάτο Δράμας υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά, πήρε εξιτήριο. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα μέσα από τη ψυχή μου καλή ανάρρωση και θέλω δημόσια να ευχαριστήσω αυτόν και όλους όσοι καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη. Είστε σπουδαίοι», ανέφερε σε ανάρτηση του στο X ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στην Καλαμπάκα: «Δίνουμε μάχη να σωθεί το Ορθοβούνι» λέει ο δήμαρχος

Αττικόν: Τώρα έπεσε και η ψευδοροφή στους κοιτώνες των γιατρών

Γραμματικό: 100 παιδιά με γαστρεντερίτιδα σε κατασκήνωση-«Το νερό μύριζε σαν βόθρος»

Γερμανία: Νεκρός ο 20χρονος Έλληνας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από 10 άτομα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα