ΑΘΗΝΑ
23:26
|
19.09.2024
Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να απομακρυνθούν με κατεύθυνση την περιοχή Προβατά.
Από τη φωτιά στη Μήλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Ζεφύρια της Μήλου κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να απομακρυνθούν με κατεύθυνση την περιοχή Προβατά.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς ανταποκρίθηκαν στο αίτημα κατάσβεσης 47 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 2 πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Επιπλέον, στη Μήλο αναμένονται απόψε από την Αθήνα με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ που μεταβαίνει αεροπορικώς και  20 πυροσβεστών με 5 οχήματα του Μηχανοκίνητου Ειδικού Τμήματος Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) που μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Πειραιά.

41 πυρκαγιές από το πρωί σε όλη τη χώρα

Σε 41 ανέρχονται οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν συνολικά το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Από αυτές, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι 35 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

SOS Μαίναλο: Αρνητική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας για τις ανεμογεννήτριες σε 4 βουνά

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Δωδεκανήσων για σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα