ΑΘΗΝΑ
22:32
|
26.06.2024
Μετά από τέσσερα χρόνια, επανεμφανίστηκε ο μονόλιθος-μυστήριο στην έρημο της Νεβάδας σε απόσταση μίας ώρας από τις βόρειες συνοικίες του Λας Βέγκας.
Ο μονόλιθος της Νεβάδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, επανεμφανίζονται οι μυστηριώδεις μονόλιθοι που είχαν εντοπιστεί σε αρκετές χώρες του κόσμου δίχως ποτέ να ξεκαθαριστεί με σιγουριά η προέλευση και ο σκοπός ύπαρξής τους.

Ένας τέτοιος μονόλιθος εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο σε έρημο της Νεβάδας των ΗΠΑ από περιπολικό της αστυνομίας του Λας Βέγκας που κλήθηκε στην περιοχή.

«Βλέπουμε πολλά παράξενα πράγματα…αλλά κοιτάχτε εδώ!» ανάφερε ανάρτηση της αστυνομίας του Λας Βέγκας σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον μυστηριώδη μονόλιθο που εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Γκας Πικ (Gass Peak) σε μονοπάτι πεζοπόρων στην έρημο της Νεβάδας σε απόσταση μίας ώρας από τις βόρειες συνοικίες του Λας Βέγκας.

Οι μυστηριώδεις μονόλιθοι φέρνουν στους περισσότερους στο μυαλό σκηνές από την ταινία επιστημονικής φαντασίας «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» που σκηνοθέτησε το 1968 ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα του μεγάλου συγγραφέα Άρθρου Κλαρκ.

Το 2020 παρόμοιο μονόλιθος είχε βρεθεί στη Γιούτα και είχε εντοπιστεί από τον πιλότο ενός ελικοπτέρου που πετούσε στην περιοχή.

Την ίδια χρονιά είχαν βρεθεί μονόλιθοι στην Ουαλία, στην Καλιφόρνια, στη Ρουμανία και στο Νέο Μεξικό.  Όλοι ήταν κάθετοι, μεταλλικοί και λείοι με ύψος περίπου 3 μέτρα και όσο γρήγορα εμφανίζονταν, τόσο απρόσμενα εξαφανίζονταν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λουόμενη σε παραλία της Λήμνου

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κοζάνη από συνομήλικους ληστές

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Σκηνικό αποκάλυψης» εάν επεκταθεί ο πόλεμος στον Λίβανο

Συνεχίζονται οι κόντρες Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για τις μειονότητες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα