ΑΘΗΝΑ
18:54
|
26.06.2024
Δέσμευση για νέα καλέσματα υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων από τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το φοιτητικό σχήμα «Φυσάει Κόντρα».
«Δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δυναμικά και μαζικά ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην εκδήλωση του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ασημάκης Πανσέληνος» και του φοιτητικού σχήματος «Φυσάει Κόντρα» με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας το κράτος του Ισραήλ-Η στάση μας απέναντι στην πολιτική της εθνοκάθαρσης, του απαρτχάιντ και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων». Ένα κάλεσμα-εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουνίου και όπως υπογραμμίζουν οι συνδιοργανωτές έπεται συνέχεια.

«Οι τοποθετήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, οι ερωτήσεις και το ενδιαφέρον του κοινού που αποκρίθηκε στο κάλεσμά μας δυναμικά και μαζικά, δικαιώνουν την πεποίθηση που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτοβουλίας μας: πως ο συλλογικός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε και να παλέψουμε για τα δίκια του Παλαιστινιακού λαού, κι όχι μόνο. Πως η επίτευξη της μέγιστης δυνατής συσπείρωσης και ενότητας δυνάμεων γύρω από ένα σκοπό είναι απαραίτητη για την πραγμάτωσή του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ασημάκης Πανσέληνος» και το φοιτητικό σχήμα «Φυσάει Κόντρα» στον απολογισμό τους.

Παράλληλα οι δύο δυνδιοργανωτές τονίζουν ότι ο «αγώνας» τους θα συνεχιστεί με νέα καλέσματα για συλλογική δράση σε όλους τους φορείς και σωματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και τη μεγέθυνση του αντίκτυπου των επόμενών μας δράσεων. «Δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού και να παλεύουμε ενάντια στην αδικία της ισραηλινής κατοχής και γενοκτονίας. Πάντα πιστές και πιστοί στον ενωτικό δρόμο που χαράξαμε», καταλήγει ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ασημάκης Πανσέληνος» και το φοιτητικό σχήμα «Φυσάει Κόντρα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Σακελλαροπούλου: Κατά της επανεκλογής της πάνω από 25 βουλευτές της ΝΔ

Δούκας για ΠΑΣΟΚ: «Θα είμαι δήμαρχος Αθηναίων με οποιαδήποτε εξέλιξη»

Ισραήλ-Τουρκία: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…

Δουλειά και όχι φαγωμάρα για τις θέσεις στην Ε.Ε. θέλει ο Όλαφ Σολτς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα