ΑΘΗΝΑ
21:43
|
26.06.2024
Στην Ελληνική Λύση δε συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων ανέφερε ανακοίνωση του κόμματος.
Π.Σαράκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα  της «Ελληνικής Λύσης» ο βουλευτής επικρατείας Παύλος Σαράκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Γραφείο Τύπου του κόμματος η απόφαση αποδίδεται στην «αλαζονεία» και στην «αχαριστία» του έως πρότινος βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

Βελόπουλος και Σαράκης στη Βουλή

«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων» καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Στο παρασκήνιο οι σχέσεις του Παύλου Σαράκη με την ηγεσία του κόμματος ήταν τεταμένες εδώ και καιρό. Το περιβάλλον του Βελόπουλου άφηνε αιχμές κατά του Σαράκη για σχέσεις με «ξένα κέντρα» και «μασονικές στοές» μετά την κριτική που του άσκησε ο πρώτος για τα κριτήρια κατάρτισης των ψηφοδελτίων στις ευρωεκλογές μετά την εκλογή της άγνωστης κτηνοτρόφου, Γαλάτως Αλεξανδράκη στον Έβρο.

Ποιος είναι ο Παύλος Σαράκης

Ο 55χρονος Παύλος Σαράκης είναι στο επάγγελμα δικηγόρος – ποινικολόγος και πολιτικός, εκλεγμένος βουλευτής Επικρατείας με την Ελληνική Λύση από τον Μάιο του 2023. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2023 και σήμερα τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Πιο παλιά, το Μάιο του 2012, ήταν υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά στη συνέχεια προσχώρησε στη Ν.Δ. μπαίνοντας στις εκλογές του Ιουνίου του ιδίου έτους υποψήφιος στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας στην 21η θέση, πάνω από στελέχη όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Γιώργος Βερναρδάκης.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2007, ο Σαράκης ως δικηγόρος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα και ύστερα από αλλεπάλληλα χειρουργεία στην Αγγλία να χάσει τελικά το αριστερό του μάτι. Κατονόμασε τότε ως δράστες πρόσωπα του κόσμου της νύχτας υποστηρίζοντας πως η επίθεση που δέχτηκε ήταν ένα μαφιόζικο χτύπημα από νονούς του οργανωμένου εγκλήματος με τους οποίους είχε αντιδικήσει στο παρελθόν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Το 2013 ο Σαράκης δε δίστασε να αναλάβει την υπεράσπιση δύο προβεβλημένων βουλευτών και βασικών κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, των Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κοζάνη από συνομήλικους ληστές

Οι Χούθι λένε πως χτύπησαν το πλοίο MSC Manzanillo στη Χάιφα

ΟΗΕ: Καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Νταγκεστάν της Ρωσίας

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Σκηνικό αποκάλυψης» εάν επεκταθεί ο πόλεμος στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα