ΑΘΗΝΑ
04:29
|
27.06.2024
Είχε εκδοθεί σήμερα το πρωί ένταλμα σύλληψης εναντίον του, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
Απόστολος Λύτρας, έξω από την Ευελπίδων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν από λίγη ώρα σήμερα το απόγευμα (19/6) παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Είχε εκδοθεί σήμερα το πρωί ένταλμα σύλληψης εναντίον του από τις δικαστικές αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λουόμενη σε παραλία της Λήμνου

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κοζάνη από συνομήλικους ληστές

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Σκηνικό αποκάλυψης» εάν επεκταθεί ο πόλεμος στον Λίβανο

Συνεχίζονται οι κόντρες Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για τις μειονότητες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα