ΑΘΗΝΑ
12:02
|
28.06.2024
Η Εύα Νάθενα απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ασίας.
Διάκριση στην Ασία για τη Φόνισσα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη διάκριση απέσπασε η ταινία «Φόνισσα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ασίας. Ειδικότερα, η Εύα Νάθενα έλαβε το Βραβείο Σκηνοθεσίας για την ταινία «Φόνισσα» που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα The Belt and Road Film Week.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Η παραγωγή είναι της Tanweer Productions σε συμπαραγωγή με τη View Master Films, την COSMOTE TV και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ).

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Κατερίνα Μπέη, ενώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη πλαισιώνει ένα καστ καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστο Στέργιογλου, Στάθη Σταμουλακάτο, Δημήτρη Ήμελλο, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Έρση Μαλικένζου, Αντώνη Τσιοτσιόπουλο, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλη Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννη Τσορτέκη, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Ρίτα Λυτού, Λωξάντρα Λούκας και Αριάδνη Βελλή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 5 Ιουλίου το ραντεβού των βιβλιόφιλων με την έκθεση βιβλίων στη Θεσσαλονίκη

Ισπανία: Βρέθηκε απολίθωμα παιδιού Νεάντερταλ με σύνδρομο Down

Έλιωσε ο κέρινος… Αβραάμ Λίνκολν στην Ουάσιγκτον

ΥΠΠΟ: Πειθαρχική έρευνα κατά της Δέσποινας Κουτσούμπα για ανάρτηση… τρίτου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα