ΑΘΗΝΑ
04:27
|
27.06.2024
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 21/6, ώρα 11.30 στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων (Λεωφ. Δημοκρατίας 208).
Γιώργος Τσάκαλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του βιβλίου η είδηση  θανάτου του συνδημιουργού του βιβλιοπωλείου «Ναυτίλος» στα Εξάρχεια, Γιώργου Τσάκαλου.

«Ο άνθρωπος πυλώνας του βιβλίου, το σύμβολο της Σόλωνος, η καρδιά της γνώσης, η καρδιά της καρδιάς μας, ο Γιώργος Τσάκαλος δεν είναι πια μαζί μας. Μας λείπεις ήδη, και θα μας λείπεις πολύ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, στα παιδιά του Βιβλιοπωλείο Ναυτίλος, και σε όλη την οικογένεια του βιβλίου.

Η φωτογραφία, κλεμμένη από το 2010, με τον Δημήτρη Πισίνα των εκδόσεων Μαΐστρος και τον Κώστα Χριστόπουλου του Ναυτίλου. Τσακ, καλή ανάπαυση, αιωνία η μνήμη!» αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι εκδόσεις Μαΐστρος.

Και ο Βασίλης Ξυδιάς αποχαιρέτησε τον Γιώργο Τσάκαλο, ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς, ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 21/6, ώρα 11.30 στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων (Λεωφ. Δημοκρατίας 208).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λουόμενη σε παραλία της Λήμνου

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κοζάνη από συνομήλικους ληστές

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Σκηνικό αποκάλυψης» εάν επεκταθεί ο πόλεμος στον Λίβανο

Συνεχίζονται οι κόντρες Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για τις μειονότητες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα