ΑΘΗΝΑ
04:26
|
27.06.2024
«Και μαζί να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Κασσελάκης-Κούγιας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν κατά του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να του στείλουν προσωπικό μήνυμα, με σκοπό «να νικήσουμε όλοι μαζί το μίσος».

«Απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δεν γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας «όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ειδικότερα, ότι «ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη “χούντα” να πάρει την απάντησή του». Τονίζει ότι «δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία».

Ο κ. Κασσελάκης καλεί τους «προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά», να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς λογαριασμούς του ή στο [email protected] «και μαζί να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος». Σημειώνει ότι όποια αποζημίωση κερδηθεί, θα τη δωρίσει σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – «μιας και ο “ανδρισμός” του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απόπειρα πραξικοπήματος σε εξέλιξη, καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Βολιβίας

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λουόμενη σε παραλία της Λήμνου

Ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κοζάνη από συνομήλικους ληστές

Οι Χούθι λένε πως χτύπησαν το πλοίο MSC Manzanillo στη Χάιφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα