ΑΘΗΝΑ
10:27
|
28.09.2024
Στις 4μμ στα γραφεία της «doValue» στο Μοσχάτο το ραντεβού για την Αθήνα.
Φωτογραφία αρχείου από παλιότερη κινητοποίηση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα στα γραφεία της «doValue» (Κύπρου 27, Μοσχάτο), καλεί το ΠΑΜΕ σωματεία και μαζικούς φορείς, ενάντια στην απειλή πλειστηριασμού που αντιμετωπίζει οικογένεια το Αιγάλεω με τρία ανήλικα παιδιά.

Στο κάλεσμά του αναφέρει: «Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται όπως ήταν αναμενόμενο και μετά τις ευρωεκλογές, ανεξάρτητα τι ψήφισαν ή δεν ψήφισαν οι οφειλέτες. Η κυβέρνηση διαβάζει όπως θέλει το μήνυμα της κάλπης και επιταχύνει το αντιλαϊκό της έργο. Εμείς τα σωματεία οι φορείς του λαϊκού κινήματος και οι οφειλέτες διαβάσαμε με τον δικό μας τρόπο το μήνυμα της κάλπης και λέμε ότι η οργή δυναμώνει, η αγανάκτηση πνίγει τα λαϊκά νοικοκυριά και το ρεύμα αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής δυναμώνει. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής στέγης, μπορούμε να σώσουμε περισσότερα σπίτια από τα νύχια των αρπακτικών».

Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, κινητοποιήσεις ενάντια στην έξωση μονογονεϊκής οικογένειας εργαζόμενης σε βιομηχανία τροφίμων με δύο ανήλικα παιδιά από το σπίτι της, στον Εύοσμο, οργανώνουν εργατικά σωματεία και φορείς, σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως με Α. Τρίτση και αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ., στο σπίτι της οικογένειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεσολόγγι: Συλλήψεις ανηλίκων για εκδικητική πορνογραφία

Αυστραλία: Διαδηλώσεις κατά νομοσχεδίου για την παραπληροφόρηση

Διακοπές ρεύματος στην Αττική (28/9): Σε ποιες περιοχές θα λάβουν χώρα

Χεζμπολάχ: Πυραυλική απάντηση στα ισραηλινά αεροπορικά χτυπήματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα