ΑΘΗΝΑ
02:22
|
09.06.2026
Ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε τους αμάχους εν ψυχρώ προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων και τον τραυματισμό 30 άλλων.
Γάζα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μακελειό κοντά στο μεθοριακό πέρασμα Κερέμ Σαλόμ της Γάζας με το Ισραήλ προκάλεσε απόψε ο ισραηλινός στρατός καθώς βομβάρδισε ομάδα Παλαιστινίων που περίμενε με την ελπίδα πως θα καταφέρει να πάρει λίγη ανθρωπιστική βοήθεια.

Σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Al Jazeera και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο στρατός βομβάρδισε τους αμάχους εν ψυχρώ προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 10 ανθρώπων και τον τραυματισμό 30 άλλων.

Ορισμένοι από τους αιμόφυρτους τραυματίες οδηγήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο δίχως πολλές ελπίδες για περίθαλψη καθώς είναι ήδη εδώ και καιρό γεμάτο τραυματίες και ασθενείς.

Στην περιοχή που βομβαρδίστηκε περιμένουν πάνω από 280 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Ο Στάρμερ πρόκειται να απαγορεύσει τα «επιβλαβή» ΜΚΔ για άτομα κάτω των 16 ετών

Η Γαλλία θα επανεξετάσει 70.000 καταγγελίες για βία κατά ανηλίκων μετά τον θάνατο κοριτσιού

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα