ΑΘΗΝΑ
00:40
|
29.09.2024
Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία, η Σερβία ψάχνει για βαθμούς απέναντι στη Σλοβενία και η Δανία θέλει τη νίκη κόντρα στους Άγγλους.
Οι αναμετρήσεις της 7ης ημέρας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Εuro 20024 συνεχίζεται με την έβδομη ημέρα του. Σήμερα Πέμπτη (20/6) ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στη διοργάνωση με νίκες και αναζητούν το εισιτήριο για τους «16».  

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 16:00, με τη Σλοβενία να αντιμετωπίζει τη Σερβία.

Στη συνέχεια η Δανία παίζει κόντρα στην Αγγλία στις 19:00 ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 22:00 με το Ισπανία- Ιταλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (20/6)

16:00 Σλοβενία – Σερβία | ΕΡΤ1

19:00 Δανία – Αγγλία | ΕΡΤ1

22:00 Ισπανία – Ιταλία | ΕΡΤ1

Πρώτος βαθμός για τη Σκωτία

Η Ελβετία πήρε αυτό που ήθελε στο 1-1 με τη Σκωτία στην Κολονία και «αγκάλιασε» την πρόκριση στους «16» του EURO 2024. Ο ΜακΤόμινεϊ στο 13΄ άνοιξε το σκορ για τη Σκωτία, ενώ ισοφάρισε στο 26΄ ο Σακίρι. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει, ουσιαστικά, στην ομάδα του Μουράτ Γιακίν το «εισιτήριο» για τους «16» ενώ η Σκωτία πρέπει να νικήσει την Ουγγαρία στην τελευταία αγωνιστική. 

Στο 13ο λεπτό σε μία αντεπίθεση της Σκωτίας, ο ΜακΤόμινεϊ έπιασε ένα ακίνδυνο σουτ που ήταν έτοιμος να εξουδετερώσει εύκολα ο Ζόμερ.

Όμως μπροστά του βρισκόταν ο Φαμπιάν Σαρ, ο οποίος αντανακλαστικά άπλωσε το δεξί του πόδι, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Το αυτογκόλ αυτό έδωσε εντελώς άλλη εικόνα στον αγώνα, με τους Ελβετούς να ασκούν έντονη πίεση προσπαθώντας να απαντήσουν άμεσα, αλλά τους παίκτες του Κλαρκ να αμύνονται αποτελεσματικά. Μέχρι που ανέλαβε δράση ο άνθρωπος των «μεγάλων στιγμών». Μετά από λάθος του Ράλστον, η μπάλα στρώθηκε στον Τσερντάν Σακίρι ο οποίος με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε στο 26΄.Ο Ελβετός σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο EURO και μάλιστα συνέχισε την παράδοση να σημειώνει γκολ σπάνιας ομορφιάς στη διοργάνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα