ΑΘΗΝΑ
01:56
|
28.06.2024
Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές ο κ. Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο Απ. Λύτρας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον εισαγγελέα στην Ευελπίδων, ώστε να ολοκληρωθεί να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Χθες Τετάρτη 19/06 ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές ο κ. Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με τη σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ανακρίτρια έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της πλευράς της 37χρονης συζύγου του κ. Λύτρα, ενώ είχε προηγηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης -σε βαθμό πλημμελήματος- για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του δικηγόρου καθώς το βράδυ της Τρίτης, εκείνη μπήκε μαζί με μία από τις κόρες της στο σπίτι της 37χρονης στον Γέρακα, με αποτέλεσμα όταν τις είδε η κυρία Πολυζωγοπούλου να τρομοκρατηθεί και να πατήσει το panic button.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε δάσος της Αρκαδίας

Για τους Κορεάτες, το ρομπότ δεν βραχυκύκλωσε. Αυτοκτόνησε…

ΕΣΗΕΑ για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Η πράξη του είναι απολύτως καταδικαστέα

Παιδική κατασκήνωση στο Γραμματικό: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα