ΑΘΗΝΑ
06:50
|
28.09.2024
Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί ξανά για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη, ένας 41χρονος άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, καθώς φέρεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να την απείλησε.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη κατήγγειλε πως ο 41χρονος την εμβόλισε την ώρα που αυτή επέβαινε σε δίκυκλο και, αφού την έριξε κάτω, ο άνδρας αποβιβάστηκε από το όχημά του, την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας παρουσιάστηκε στο ΤΑ Χαλκηδόνας, δύο 24ωρα αργότερα και με τη λήξη του αυτοφώρου, όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται.

 Στη συνέχεια ακολούθησε νέα μήνυση της 35χρονης για απειλή και ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Για το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος έχει κατηγορηθεί κι άλλη φορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας και μετά την απολογία σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο για αυτό το προηγούμενο περιστατικό δεν έχει γίνει ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 37 οι νεκροί του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ – 4 εκατ. χωρίς ρεύμα

Σε ένα 24ωρο, ξέσπασαν 23 πυρκαγιές, λέει η Πυροσβεστική

Απόψε η μοτοπορεία απεργών διανομέων Wolt στην Αθήνα

Βία και προσαγωγές από τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο κατά τη Βραδιά του Ερευνητή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα