ΑΘΗΝΑ
20:36
|
27.06.2024
Η εταιρία προχώρησε σε αυτή την καινοτομία δημιουργώντας μία πέμπτη βάρδια στην παραγωγή και το μέτρο προστίθεται σε σειρά άλλων παροχών και αποδοχών.
DEMO
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ανακοίνωσε πως μειώνει το μέσο όρο ημερών απασχόλησης μέσα στο μήνα σε 14 δίχως μείωση αποδοχών αλλά διατήρηση μισθού που αντιστοιχεί σε μία κανονική μηνιαία απασχόληση.

Η εταιρία προχώρησε σε αυτή την καινοτομία δημιουργώντας μία πέμπτη βάρδια στην παραγωγή και το μέτρο προστίθεται σε σειρά άλλων παροχών και αποδοχών όπως αυξημένος μισθός κατά 30% σε σχέση με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, προσαυξήσεις υπολογισμένες στο καταβαλλόμενο ημερομίσθιο, μηνιαίο δώρο ατομικής παραγωγικότητας και ιδιωτική ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος στη DEMO ABEE, εξήγησε την απόφαση λέγοντας πως ελήφθη με βάση τις απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής και τις ανάγκες των ανθρώπων για ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική ζωή και εργασία.

Ο Δημήτρης Δέμος

«Η πρωτοπόρος φύση μιας εταιρείας ξεπερνά τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική. Αποτυπώνεται έμπρακτα στις αποφάσεις που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία και την ποιότητα της εργασιακής εμπειρίας και, κατ’ επέκταση, της καθημερινότητας των εργαζομένων της» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για τους Κορεάτες, το ρομπότ δεν βραχυκύκλωσε. Αυτοκτόνησε…

ΕΣΗΕΑ για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Η πράξη του είναι απολύτως καταδικαστέα

Παιδική κατασκήνωση στο Γραμματικό: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες

Brexit, λιτότητα και άλλα δαιμόνια: Εκλογές χωρίς επίδικο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα