ΑΘΗΝΑ
01:47
|
28.06.2024
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας προχώρησαν στην εξιχνίαση δολοφονίας αλλοδαπού που διαπράχθηκε χθες το βράδυ.
Τόσο οι συλληφθέντες, όσο και το θύμα ήταν φιλοξενούμενοι της Δομής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας προχώρησαν στην εξιχνίαση δολοφονίας αλλοδαπού που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, σε υπαίθριο χώρο εντός της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας Ευβοίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν αμέσως δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετά τη ολοκλήρωση της έρευνας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία.

Το θύμα εξέπνευσε κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής, λόγω σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο σώμα του, από αιχμηρό αντικείμενο.

Τόσο οι συλληφθέντες, όσο και το θύμα ήταν φιλοξενούμενοι της Δομής.

Ο χώρος που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε διεξοδικά.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε αρχικά ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο βρέθηκε στο σημείο όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικίσκο, όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας, συνολικού μήκους 28 εκατοστών και διάφορα είδη ένδυσης.

Όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε δάσος της Αρκαδίας

Για τους Κορεάτες, το ρομπότ δεν βραχυκύκλωσε. Αυτοκτόνησε…

ΕΣΗΕΑ για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Η πράξη του είναι απολύτως καταδικαστέα

Παιδική κατασκήνωση στο Γραμματικό: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα