ΑΘΗΝΑ
02:00
|
28.06.2024
Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων.
«Μαχητικά αεροσκάφη της IAF έπληξαν μια στρατιωτική δομή της Χεζμπολάχ στην περιοχή Ramyeh στο νότιο Λίβανο», ανέφερε η ανακοίνωση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους του σιιτικού κόμματος Χεζμπολάχ με έδρα τον Λίβανο, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Μαχητικά αεροσκάφη της IAF έπληξαν μια στρατιωτική δομή της Χεζμπολάχ στην περιοχή Ramyeh στο νότιο Λίβανο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Η υπηρεσία Τύπου του στρατού πρόσθεσε ότι «νωρίτερα σήμερα (Σάββατο), οι IDF αναγνώρισαν έναν τρομοκράτη σε παρατηρητήριο που ανήκε στην τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ στην περιοχή Ayta ash Shab. Λίγο μετά την αναγνώριση, πραγματοποιήθηκε χτύπημα ακριβείας στο φυλάκιο όπου δρούσε ο τρομοκράτης».

«Όλη την ημέρα, τα στρατεύματα του Ισραηλινού Στρατού πυροβολούσαν για να απομακρύνουν τις απειλές στις περιοχές Ayta ash Shab, Jibbain και Tallouseh», σημείωσε η υπηρεσία Τύπου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι απειλές της Χεζμπολάχ στα συμπεράσματα της συνόδου της Ε.Ε. για τη Μέση Ανατολή

Προεδρικές εκλογές αύριο στο Ιράν

Στόχος μας η ένταξη στην Ε.Ε., λέει ο Ερντογάν

Τσίπρας: Πρέπει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα