ΑΘΗΝΑ
08:35
|
26.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατέθεσε στεφάνι στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στην επέτειο από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
Η Ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση τις μικρές ώρες της 22ας Ιουνίου 1941, χωρίς κήρυξη πολέμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατέθεσε στεφάνι στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη την Ημέρα Μνήμης και Θλίψης, επέτειο από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, αναφέρει το TASS.

Η παραδοσιακή τελετή τιμής φόρου τιμής στον σοβιετικό στρατό που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου που πολέμησε η Ρωσία εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας το 1941-1945 πραγματοποιήθηκε στον Κήπο του Αλεξάνδρου.

Η Ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση τις μικρές ώρες της 22ας Ιουνίου 1941, χωρίς κήρυξη πολέμου. Χιλιάδες στρατιωτικοί και πολίτες του Κόκκινου Στρατού σκοτώθηκαν την πρώτη κιόλας μέρα του πολέμου και καταστράφηκαν συνολικά 1.200 αεροπλάνα, τανκς και όπλα πυροβολικού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι έδειξε το Μουντιάλ για την Τουρκία του Ερντογάν

Ιρανικά πυρά στο πλοίο Ever Lovely που προσπάθησε να περάσει δίχως συνεννόηση

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα