ΑΘΗΝΑ
20:57
|
28.06.2024
Η εφημερίδα αναστέλλει την έκδοσή της με το τέλος του Euro 2024. Την ανάκληση των απολύσεων δημοσιογράφων ζητά η ΕΣΗΕΜ-Θ.
Metrosport
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τα άσχημα νέα για την αναστολή του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας Η Αυγή, ανακοινώθηκε πως μπαίνει λουκέτο και στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, METROSPORT.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναστολή έκδοσης της εφημερίδας θα γίνει μετά το τέλος των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Euro.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ – Θ μετά την συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Metromedia, Π. Ανδρώνη ,εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την ανάκληση των απολύσεων:

«Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης.

Σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα στην ΕΣΗΕΜ-Θ, το ΔΣ τόνισε στον κ. Ανδρώνη ότι οφείλει να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε:

Τυχόν διακοπή της έκδοσης να μην επιφέρει απομακρύνσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων από τον Όμιλο Metromedia.

Να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση εφαρμοστεί στα ΜΜΕ του Ομίλου να μην προκαλέσει βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των εργαζόμενων δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στον Όμιλο Metromedia σε συνεργασία με τους εργαζόμενους σε αυτόν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε τροχαίο ο 38χρονος πρώην διεθνής, ποδοσφαιριστής Λαντρί Νγκουέμο

ΕΣΗΕΑ για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Η πράξη του είναι απολύτως καταδικαστέα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντιδράσεις για συμμετοχή παίκτη που καταδικάστηκε για βιασμό

Euro 2024: Τα ζευγάρια στους «16» και οι διασταυρώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα