ΑΘΗΝΑ
01:40
|
29.09.2024
Οι δράστες, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με γροθιές, τραυμάτισαν σοβαρά τους δύο εθελοντές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στη φυλακή οι 5 συλληφθέντες για την επίθεση στους εθελοντές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις φυλακές οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι 5 κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση σε βάρος εθελοντών στην Πάρνηθα πριν από ένα μήνα

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, συμμορία και οπλοφορία-οπλοχρησία.

Η άγρια επίθεση που επεφύλαξαν οι πέντε κατηγορούμενοι στους δύο εθελοντές που είχαν ως έργο τον καθαρισμό της περιοχής σε υπαίθριο χώρο στην Φυλή έγινε τα ξημερώματα της 25 Μαΐου. 

Εκεί, προσέγγισε τους εθελοντές ομάδα ατόμων με δύο οχήματα και έπειτα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ τους προχώρησαν σε άγρια επίθεση κατά των δύο εθελοντών. Οι δράστες, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με γροθιές, τραυμάτισαν σοβαρά τους δύο εθελοντές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία με επιχείρηση που οργάνωσε και τη βοήθεια της ανάλυσης τεχνικού-ψηφιακού υλικού κατάφερε να τους εντοπίσει και συλλάβει την προηγούμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα