ΑΘΗΝΑ
00:10
|
29.09.2024
Μόνο η Πορτογαλία δεν ανησυχεί σήμερα. Μάχη για την πρόκριση δίνουν Τσεχία, Τουρκία, Γεωργία, Σλοβακία, Ρουμανία και Βέλγιο.
Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται, σήμερα Τετάρτη, η φάση των ομίλων του Euro 2024 στη Γερμανία, για το ξεκαθάρισμα της πρόκρισης των ομάδων από τον 5ο και 6ο όμιλο στην επόμενη φάση, αυτή των «16» και τους νοκ-άουτ αγώνες.

Μόνη σίγουρη της ημέρας η Πορτογαλία που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και αντιμετωπίζει στις 10 το βράδυ στην Arena AufSchalke τη Γεωργία που θα κυνηγήσει το θαύμα. Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, στο Volksparkstadio του Αμβούργου, η Τσεχία και η Τουρκία θα δώσουν τη δική τους μάχη για την πρόκριση.

Νωρίτερα, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες του 5ου ομίλου όπου τα πράγματα εξελίσσονται σε απόλυτο ντέρμπι καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν από 3 βαθμούς και όλες ενδιαφέρονται όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για τη διαφορά τερμάτων.

Στο Waldstadion της Φρανκφούρτης, η Σλοβακία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία ενώ το Βέλγιο θα παλέψει για μια θέση στους 16 με την Ουκρανία στην MHPArena της Στουτγκάρδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα