ΑΘΗΝΑ
00:53
|
29.09.2024
Νωρίτερα στάλθηκε μήνυμα από το 112 που συμβούλευε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, για να αποφύγουν πιθανή δυσφορία ή δύσπνοια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε παλιό, εγκαταλειμμένο εργοστάσιο επί της οδού Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της.

Ωστόσο, επί τόπου παραμένουν 28 πυροσβέστες με εννιά οχήματα ώσπου να σβηστεί πλήρως.

Η εκδήλωση της πυρκαγιάς προκάλεσε νωρίτερα έντονη ανησυχία σε κατοίκους της περιοχής που καλύφθηκε από πυκνούς μαύρους, καπνούς δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και καιρό εξέφραζαν έντονες ανησυχίες για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς στο παλιό εργοστάσιο, ζητώντας την εγρήγορση των αρμόδιων υπηρεσιών δίχως αποτέλεσμα.

Στους κατοίκους στάλθηκε μήνυμα από το 112, ζητώντας τους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα ξέσπασε πυρκαγιά στο εργοστάσιο PAL SA, κατασκευής μαγειρικών συσκευών, στην Κάτω Κηφισιά, προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις και ένα πυκνό τοξικό κύμα καπνού.  Και τότε εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα