ΑΘΗΝΑ
08:49
|
30.06.2024
Τώρα απαιτείται ακόμα πιο ισχυρό εργατικό και λαϊκό κίνημα, συμπόρευση με το ΚΚΕ για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική λέει το ΚΚΕ.
ΚΚΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση της Κ.Ε. του ΚΚΕ προκαλούν οι πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για νέες, μεγάλες αυξήσεις στις τιμές εκατοντάδων φαρμάκων καθώς, όπως επισημαίνει,  η επικείμενη εξέλιξη «θα προσθέσει νέα βάρη στη φαρμακευτική περίθαλψη του λαού και νέα κέρδη στους φαρμακοβιομήχανους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για μεγάλες αυξήσεις στις τιμές εκατοντάδων φαρμάκων προσθέτουν νέα βάρη στη φαρμακευτική περίθαλψη του λαού και νέα κέρδη στους φαρμακοβιομήχανους. Αποδεικνύεται ότι η ανάπτυξη με κριτήριο τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, που έχει ως “Ευαγγέλιο” η κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα, έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω αφαίμαξη του λαού, ακόμη και για τις ανάγκες της υγείας του.

Τώρα απαιτείται ακόμα πιο ισχυρό εργατικό και λαϊκό κίνημα, συμπόρευση με το ΚΚΕ για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική, για κρατική χρηματοδότηση της απολύτως δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης του λαού με φορολόγηση του κεφαλαίου. Για την προοπτική της ανάπτυξης με κοινωνική ιδιοκτησία της φαρμακοβιομηχανίας, όπου το κίνητρο της έρευνας και της παραγωγής θα είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι το κέρδος των καπιταλιστών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Η ανάκληση μίας άδειας εξόρυξης ως παράγοντας που δεν πρέπει να λείπει από την εξίσωση των βουλευτικών εκλογών

Εξοντώστε τον: Μετά τον Κόρμπιν και τον Φίτσο, ο Μελανσόν

Όρμπαν: Οι ηγέτες της Ε.Ε. επιδιώκουν να σύρουν την Ευρώπη στη σύγκρουση της Ουκρανίας

Οι Μαυριτανοί ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα