ΑΘΗΝΑ
05:56
|
30.06.2024
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο Στέργιος Καίδας, η Ελένη Χαρτσή Γιωτάκη, η Ευσταθία Χρονοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ρίτης.
ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανακοίνωση της σύνθεσης των βασικών στελεχών της «Δεξαμενής Σκέψης» (Think Tank) του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Υγείας ανακοίνωσε το κόμμα επισημαίνοντας πως θα  στελεχωθεί από έμπειρους γιατρούς και νοσηλευτές τόσο στη μάχιμη επιστημονική έρευνα όσο και στη διοίκηση των δομών υγείας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το Think Tank Υγείας του κόμματος θα απαρτίζουν οι:

Στέργιος Καίδας που απέκτησε νοσοκομειακή εμπειρία στο δημόσιο σύστημα υγείας της Βρετανίας,(ΝHS) και  ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Βιοϊατρική τεχνολογία με πεδίο εφαρμογής μια σειρά από Πανεπιστημιακά και Γενικά Νοσοκομεία και εξειδικευμένα έργα.

Ελένη Χαρατσή Γιωτάκη, ιατρός Παθολόγος-Διαβητολόγος, που διετέλεσε καθηγήτρια Παθολογίας της Νοσηλευτικής Σχολής του Παν/μιου Ιωαννίνων. Υπηρέτησε ως γιατρός του ΕΣΥ στην πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική Ιωαννίνων.

Δημήτρης Παπαδημητριάδης, έχει εξειδικευτεί στην Ψυχιατρική και στην Ψυχοθεραπεία στο Λονδίνο και στην Αθήνα.

Κωνσταντίνος Ρίτης, καθηγητής Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και κατέχει τις ειδικότητες της Παθολογίας και Αιματολογίας.

Ευσταθία Χρονοπούλου, είναι διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Μπρίστολ, με εξειδίκευση στις ενδογενείς διαταραχές του Μεταβολισμού.

Γιώργος Γερμανίδης, Εργάστηκε στο Γ.Ν.Θ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» έως τον Μάρτιο 2007 και από 30 Μαρτίου 2007 ως επιμελητής Α΄ ΕΣΥ Γαστρεντερολογίας, στην Α΄ Παθολογική Κλινική Α.Π.Θ, Π.Γ.Ν.Θ.ΑΧΕΠΑ. Το 2022 εξελέγη στην βαθμίδα του καθηγητή Α’ Γαστρεντερολογίας ΑΠΘ, θέση που υπηρετεί έως σήμερα.

 Χρήστος Ρόκος, χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου. Επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία. Μέλος της MENSA.

 Κωνσταντίνος Κουφατζίδης, ειδικευόμενος στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός (γναθοχειρουργός), εκλεγμένο μέλος της ΓΣ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά (2022-2024).

Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που είναι νοσηλευτής-επιδημιολόγος και εργάζεται ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας (πρώην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξοντώστε τον: Μετά τον Κόρμπιν και τον Φίτσο, ο Μελανσόν

Όρμπαν: Οι ηγέτες της Ε.Ε. επιδιώκουν να σύρουν την Ευρώπη στη σύγκρουση της Ουκρανίας

Οι Μαυριτανοί ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές

Τιμές πετρελαίου: Για τρίτη εβδομάδα σε ανοδική πορεία, φόβοι για μείωση προσφοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα