ΑΘΗΝΑ
01:47
|
08.09.2024
Αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση του δικαστηρίου για το ζήτημα της χορήγησης αναστολής ή μη στους πέντε καταδικασθέντες.
Όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για τη συγκρότηση και τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πολυετείς ποινές κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους πέντε κατηγορούμενος για την υπόθεση της Folli Follie, τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και τους δύο συνεργάτες τους.

Υπενθυμίζεται πως εχθές, Πέμπτη, το δικαστήριο έκρινε ένοχα και τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για κατηγορίες όπως απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χειραγώγηση αγοράς.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού, αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας, για το οποία τον καταδίκασε σε 17 χρόνια κάθειρξη.

Για την Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, το δικαστήριο ανακοίνωσε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για συνεργεία σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη, σύμφωνα με την απόφαση.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, η συνεργάτιδα Ε.Ν. και ο Ιωάννης Μπεγέτης καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης 10 ετών και 15 ετών αντίστοιχα.

Παράλληλα, αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση του δικαστηρίου για το ζήτημα της χορήγησης αναστολής ή μη στους πέντε καταδικασθέντες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα