ΑΘΗΝΑ
06:16
|
30.06.2024
Με αφορμή τους νικηφόρους λαϊκούς αγώνες σε Κένυα και Βολιβία, το ΜέΡΑ25 επισημαίνει πως τελικά η αντίσταση δεν είναι ποτέ μάταιη αλλά μονόδρομος.
Λαϊκοί αγώνες σε Κένυα και Βολιβία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση για τους πρόσφατους νικηφόρους αγώνες του λαού της Κένυας (ενάντια σε ληστρικό φορολογικό νομοσχέδιο που τελικά αποσύρθηκε μετά από αιματηρές διαδηλώσεις) και του λαού της Βολιβίας (που επέτρεψε αργά χτες βράδυ ως σήμερα τα ξημερώματα απόπειρα πραξικοπήματος από στρατηγούς και αξιωματικούς) εξέδωσε σήμερα το ΜέΡΑ25 δίνοντας εύσημα στους αγώνες των λαών αμφοτέρων χωρών.

Η ανακοίνωση του κόμματος επισημαίνει πως «η αντίσταση δεν είναι ποτέ μάταιη» αλλά μονόδρομος των πολλών απέναντι στους λίγους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια στους λαούς της Κένυας και της Βολιβίας που με τις διαδηλώσεις τους και τον αγώνα τους, στη μεν Κένυα υποχρέωσαν την κυβέρνηση να αποσύρει το ληστρικό για τους εργαζόμενους και τους φτωχούς φορολογικό νομοσχέδιο, στη δε Βολιβία κράτησαν ζωντανή την προοπτική της δημοκρατίας, αποτρέποντας στρατιωτικό πραξικόπημα.

Η αντίσταση δεν είναι ποτέ μάταιη! Είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε οι πολλοί απέναντι στον πόλεμο που μας εξαπολύουν καθημερινά οι λίγοι με το πολιτικό τους προσωπικό και τα σώματα καταστολής».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξοντώστε τον: Μετά τον Κόρμπιν και τον Φίτσο, ο Μελανσόν

Όρμπαν: Οι ηγέτες της Ε.Ε. επιδιώκουν να σύρουν την Ευρώπη στη σύγκρουση της Ουκρανίας

Οι Μαυριτανοί ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές

Τιμές πετρελαίου: Για τρίτη εβδομάδα σε ανοδική πορεία, φόβοι για μείωση προσφοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα