ΑΘΗΝΑ
10:06
|
30.06.2024
Ο Νγκουέμο, ήταν βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας του Καμερούν από το 2006 έως το 2014 και πρώην παίκτης της Μπορντό.
Ο πρώην διεθνής, Λαντρί Νγκουέμο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καμερούν μετά τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην μέσου ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, Λαντρί Νγκουέμο, σε τροχαίο δυστύχημα στη χώρα.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν μόλις πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα του θανάτου του πρώην μέσου της εθνικής, Λαντρί Νγκουέμο, σε τροχαίο δυστύχημα» ανέφερε απόψε ανακοίνωση της FECAFOOT.

Ο πρώην διεθνής παίκτης των «Αδάμαστων Λεόντων» είχε περάσει μία σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Σκωτίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Νανσί και πέρασε από ομάδες της Τουρκίας και της Νορβηγίας.

Ο Νγκουέμο, ο οποίος ήταν βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας του Καμερούν από το 2006 έως το 2014 και πρώην παίκτης της Μπορντό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο, αναφέρει ανακοίνωση της FECAFOOT.

Η FECAFOOΤ εκφράζει επίσης «βαθύτατα συλλυπητήρια» στην οικογένειά του, τους φίλους του και «σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα».

Ο εκλιπών έπαιξε περισσότερες από 40 φορές στη Σέλτικ υπό τις οδηγίες των Τόνι Μομπρέι και Νικ Λένον στη διάρκεια της σεζόν 2009/2010, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στον αγώνα προκριματικών του Champions League απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εμμανουήλ Καραλής: Έσπασε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ

Euro 2024: Τα ζευγάρια στους «16» και οι διασταυρώσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντιδράσεις για συμμετοχή παίκτη που καταδικάστηκε για βιασμό

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πρόεδρος της Super League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα