ΑΘΗΝΑ
07:42
|
30.06.2024
Η έρευνα θα διαπιστώσει, εάν διαπράχθηκαν αδικήματα σωματικών βλαβών από αμέλεια ή της δηλητηρίασης τροφίμων που προορίζονται για χρήση.
Παιδική κατασκήνωση στο Γραμματικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισαγγελική εξέταση διατάχθηκε με σκοπό, να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες που θέλουν 100 παιδιά να φύγουν από κατασκήνωση στο Γραμματικό με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα παιδιά νοσηλεύεται.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα διαπιστωθεί, εάν διαπράχθηκαν αδικήματα σωματικών βλαβών από αμέλεια ή της δηλητηρίασης τροφίμων που προορίζονται για χρήση από το κοινό από αμέλεια κατά συρροή.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης διαψεύδουν ότι υπήρξε δηλητηρίαση των παιδιών και μιλούν για ιογενή γαστρεντερίτιδα. Υποστηρίζουν επίσης ότι η ιογενής γαστρεντερίτιδας πιθανώς μεταδόθηκε στο επισκεπτήριο του Σαββάτου. 

Όπως λένε, έστειλαν για χημική ανάλυση δείγματα από το φαγητό που κατανάλωσαν την Κυριακή το βράδυ τα παιδιά και από το νερό στις εγκαταστάσεις αλλά δεν προκύπτει τροφική δηλητηρίαση.

Ωστόσο, κάποιοι γονείς εκφράζουν αμφιβολίες και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους δηλητηρίαση, είτε από το φαγητό είτε από το νερό, καταγγέλλοντας ότι το νερό είχε πολύ άσχημη μυρωδιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ στοχεύει τη χριστιανική κοινότητα στην Παλαιστίνη: Υπουργείο Εξωτερικών

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 5 Ιουλίου

54 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Εξοντώστε τον: Μετά τον Κόρμπιν και τον Φίτσο, ο Μελανσόν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα