ΑΘΗΝΑ
13:17
|
09.06.2026
Η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Μόσχα θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που αναζητά εξομάλυνση σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για εξομάλυνση των σχέσεων με την Γεωργία έκανε λόγο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ημερήσια ενημέρωση προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε:

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η εξομάλυνση των σχέσεων είναι προς το συμφέρον των δύο εθνών μας. Στηρίζουμε οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την εξομάλυνση των ρωσο-γεωργιανών σχέσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζουμε την αναφερόμενη πρωτοβουλία. Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο.

Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο γεωργιανός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Mtavari Arkhi ανέφερε, επικαλούμενος μη δημοσιοποιημένη πηγή, ότι οι κυβερνήσεις της Γεωργίας και της Ρωσίας ασχολούνται ενεργά με την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων. Το κυβερνών κόμμα της Γεωργίας και Ρώσοι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να ανοίξουν εκ νέου την πρεσβεία της Γεωργίας στη Μόσχα, ανέφερε ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκροί και μαζική έξοδος αμάχων από την Τύρο κι άλλες περιοχές του νοτίου Λιβάνου καθώς το Ισραήλ αγνοεί τις «συμφωνίες» του Τραμπ

Υποκλοπές: Να κληθούν στη Βουλή Ντίλιαν, Κοντολέων, Δημητριάδης και Χάρπαζ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Βολιβία: Βίαιη καταστολή των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση του προέδρου Πας

Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης στο πλευρό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα