ΑΘΗΝΑ
09:12
|
01.07.2024
Θετικά απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων στην πρόσκληση του Μανώλη Χριστοδουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικά ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στο κάλεσμα-πρόσκληση του Μανώλη Χριστοδουλάκη για την ηγεσία ΠΑΣΟΚ. «Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα», αναφέρει στην απάντησή του ο δήμαρχος Αθηναίων. «Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βουλευτής ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μανώλης Χριστοδουλάκης κάλεσε τον Χάρη Δούκα να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη αμφισβητώντας ευθέως τις δυνατότητες του νυν προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά η απάντηση του Χάρη Δούκα:

Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών. Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καραμανλής-Σαμαράς σε κοινή εμφάνιση για το βιβλίο «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή»

Στη Βουλή το ν/σ για ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Νίκη της ακροδεξιάς στη Γαλλία-Μπούμερανγκ οι εκλογές για τον Μακρόν

Υπουργικό υπό τον Μητσοτάκη εν μέσω πυρκαγιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα