ΑΘΗΝΑ
18:50
|
30.06.2024
Η κατάρρευση της οροφής που σημειώθηκε στις 5.00 το πρωί (τοπική ώρα) προκάλεσε άμεσα αναστολή όλων των πτήσεων από το αεροδρόμιο.
Από την κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το θάνατο τουλάχιστον ενός ατόμου και τον τραυματισμό τουλάχιστον οκτώ άλλων προκάλεσε σήμερα η κατάρρευση οροφής στο Τέρμιναλ 1 του τμήματος αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί στην Ινδία.

Η κατάρρευση της οροφής που σημειώθηκε στις 5.00 το πρωί (τοπική ώρα) προκάλεσε άμεσα αναστολή όλων των πτήσεων από το αεροδρόμιο και σταμάτησαν οι έλεγχοι επιβατών.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι σιδερένιοι πυλώνες καταπλάκωσαν ανθρώπους που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο, ακόμα και μέσα στα παρκαρισμένα οχήματά τους. 

Ο Ινδός υπουργός Αερομεταφορών Ραμ Μοχάν Ναϊντού Κιντζάραπου ανακοίνωσε, λίγη ώρα μετά το φονικό συμβάν, πως θα δοθεί αποζημίωση 2 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 24.000 δολάρια) στους οικείους του θανόντος.

Υποστήριξε πως η κατάσταση στο αεροδρόμιο «είναι υπό έλεγχο» και πως άρχισε άμεσα επιθεώρηση για «την αποτροπή άλλου παρόμοιου περιστατικού». Πρόσθεσε πως θα γίνουν επιθεωρήσεις και στα άλλα αεροδρόμια της χώρας ώστε να αποτραπεί ανάλογο περιστατικό και διαβεβαίωσε πως η οροφή που κατέρρευσε δε βρισκόταν σε μέρος του αεροδρομίου στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο πύρινα μέτωπα στην Αττική-Φωτιές σε Κερατέα και Σταμάτα (upd)

Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες σε έκρηξη οικιακού αερίου στη Σμύρνη της Τουρκίας

Υεμένη: Συνομιλίες ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών

Η Καραϊβική προετοιμάζεται για τον «πολύ επικίνδυνο» τυφώνα Beryl

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα