ΑΘΗΝΑ
20:28
|
30.06.2024
Το θύμα βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι. Αρχικά υπήρξαν υποψίες για γυναικοκτονία, κάτι που ανατράπηκε από την κατάθεση δύο μαρτύρων.
Νεκρή έχει βρεθεί μία 38χρονη γυναίκα στο Κερατσίνι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μία γυναίκα 38 ετών μέσα στο διαμέρισμά της στο Κερατσίνι. Στο άψυχο κορμί της γυναίκας αναφέρθηκε αρχικά πως υπήρχαν ενδείξεις στραγγαλισμού με αποτέλεσμα να προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ ένας ύποπτος άνδρας που φέρεται πως ήταν σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από την κατάθεση των γονιών του συντρόφου του θύματος που ήταν εξ αρχής μέσα στο διαμέρισμα αίρουν την αρχική υπόθεση περί γυναικοκτονίας.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς του άνδρα που προσήχθη ως ύποπτος, το ζευγάρι, που φέρεται πως είχε εθιστεί σε τοξικές ουσίες, επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης μαζί στο διαμέρισμα και τους είπαν πως είχαν τσακωθεί με κάποια άτομα που τους χτύπησαν άσχημα.

Το πρωί η 38χρονη σηκώθηκε ζαλισμένη και άρχισε να κάνει εμετούς, γεγονός που τους θορύβησε και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες είδαν κάποια σημάδια στο λαιμό της 38χρονης υπέθεσαν μάλλον εσφαλμένα πως ήταν ίχνη στραγγαλισμού και κάλεσαν την αστυνομία.

Την υπόθεση θα διαλευκάνει η έκθεση του ιατροδικαστή που θα κάνει στο πτώμα νεκροψία-νεκροτομή.

This image has an empty alt attribute; its file name is ekav-10-640x380-1.jpg

Οι νεότερες πληροφορίες απομακρύνουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση γυναικοκτονίας, ιδιαίτερα μετά από την κατάθεση των γονιών του άνδρα στο διαμέρισμα της οδού Αγίου Παντελεήμονος 109 στο Κερατσίνι, όπου κλήθηκε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο

Δύο πύρινα μέτωπα στην Αττική-Νεκρός 45χρονος στον Διόνυσο (upd)

Η Παλαιστίνη συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου

Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες σε έκρηξη οικιακού αερίου στη Σμύρνη της Τουρκίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα