ΑΘΗΝΑ
15:36
|
01.07.2024
Για το περιστατικό στο Σούλι Πάτρας έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, ενώ ο πατέρας αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου και όταν δεν εντοπίστηκε, σχηματίστηκε δικογραφία.
Για το περιστατικό στο Σούλι Πάτρας έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου και ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε προ ημερών στο Σούλι Πάτρας, όπου ένας πατέρας ξυλοκόπησε τον 15χρονο γιο του, όταν του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ Πάτρας όταν ο 15χρονος βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, ο πατέρας του και ο θείος του φέρονται να τον  ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία, και το παιδί πήγε στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο. Από εκεί μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου!

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι σε καταγγελία προχώρησε η μητριά του παιδιού ενώ η μητέρα του βρίσκεται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Στις 28/06/2024 λάβαμε δύο κλήσεις στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» από ευαισθητοποιημένους πολίτες, που αφορούσε την κακοποίηση ενός παιδιού 15 ετών σε χωριό στην περιοχή της Πάτρας.

Αναφέρθηκε περιστατικό όπου το παιδί κακοποιήθηκε έντονα σωματικά από τον πατέρα του και, αιμόφυρτο, κατευθύνθηκε στην πλατεία. Το παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, ενώ ο πατέρας αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου και όταν δεν εντοπίστηκε, σχηματίστηκε δικογραφία.  

«Κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό ή που το έμαθαν από αυτόπτες μάρτυρες, απόρησαν βλέποντας να περνούν οι μέρες και να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλουν το γεγονός», αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ Πάτρας και συμπληρώνει: «Για την ιστορία, ο πατέρας που φέρεται να έδειρε αλύπητα το παιδί του ήταν πρώην οικοδόμος και νυν αγρότης. Και μαζί με τον αδελφό του, θείο του παιδιού, αποφάσισαν να… ξεπλύνουν με αυτό τον τρόπο την… τιμή της οικογένειάς τους, θεωρώντας αδιανόητο αυτό που τους είπε ο 15χρονος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώσεις λόγω των πυρκαγιών σε Χίο και Κω -Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Εγκατάλειψη Mirage 2000-5 στην Τανάγρα- Σώος ο πιλότος

Οι περίεργες υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ και τα γνωστά κέντρα

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Αλέκος Φλαμπουράρης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα