ΑΘΗΝΑ
12:53
|
02.07.2024
Ο 52χρονος πατέρας και ο θείος του φέρονται να χτύπησαν άγρια το 15χρονο παιδί, γιατί τους εκμυστηρεύτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ξυλοδαρμού του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του στην Πάτρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ξυλοδαρμού και κακοποίησης ενός 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του για θέμα που είχε να κάνει με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ανήλικου αγοριού.

Το περαστικό συνέβη στο Σούλι Πάτρας προ ημερών αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, Σάββατο (29/6). Όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος βρήκε τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, αλλά ο πατέρας του και ο θείος του φέρονται να τον ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία, και το παιδί πήγε στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο. Από εκεί μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου!

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε καταγγελία για το περιστατικό και λεπτομέρειες του συμβάντος ήρθαν στο φως δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Gnompip.gr, στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Αστυνομία αναφέρεται πως ο 15χρονος ζήτησε να βγει από το σπίτι όπου έμενε και ο πατέρας του δεν του το επέτρεψε, διαπληκτίστηκαν και το παιδί βρέθηκε με κακώσεις. Φέρεται μάλιστα να ήταν παρών και ο θείος του παιδιού και η μητριά του.

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Πατρών, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Αστυνομία, προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του ανηλίκου. Έχει ήδη διαταχθεί ο ανήλικος να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα των κακώσεων που υπέστη, όπως κατήγγειλε, από τον πατέρα του και αναλόγως του πορίσματος θα κινηθεί η ποινική διαδικασία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Barclays: Ακτιβιστές καταγγέλλουν τον χορηγό του Γουίμπλεντον για υποστήριξη του Ισραήλ

Εκτέλεση εν ψυχρώ στο Ψυχικό (upd)

Καμπανάκι για το δημογραφικό: Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ θανάτων-γεννήσεων

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα