ΑΘΗΝΑ
09:05
|
03.07.2024
Δύο πρώην Πρωθυπουργοί σε βιβλιοπαρουσίαση εν μέσω «γαλάζιας» γκρίνιας για το ποσοστό των ευρωεκλογών και άλλα.
Ομιλίες από Αντ. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» (Εκδόσεις Λιβάνη), θα μιλήσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής.  

Το βιβλίο επιχειρεί μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Στο πλαίσιο της παρουσίασης, στις 20:00 ο Αντώνης Σαμαράς θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι». Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Οι ομιλίες των Καραμανλή και Σαμαρά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ακόμα στη γαλάζια παράταξη συνεχίζεται η δυσαρέσκεια για την εκλογική πτώση της 9ης Ιουνίου μαζί με τις ζυμώσεις περί επιστροφής της παράταξης στις ρίζες της και στο παραδοσιακό ακροατήριο της. Το προηγούμενο διάστημα διάφορα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εξέφρασαν παράπονα για μετάλλαξη της ΝΔ και τα αρκετά πασοκογενή στελέχη στο υπουργικό συμβούλιο ενώ παράλληλα αναζητείται «γαλάζιο» πρόσωπο για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου

ΠΑΣΟΚ: Έκτη υποψήφια η Νάντια Γιαννακοπούλου

Τα 50 χρόνια ζωής της κεντροαριστεράς (και το ερώτημα τώρα τι κάνουμε)

Μητσοτάκης: Είμαι πεπεισμένος μεταρρυθμιστής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα