ΑΘΗΝΑ
10:44
|
03.07.2024
«Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».
Και ο Κατρίνης υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο μήνας Ιούλιος μπήκε με εξελίξεις για το ΠΑΣΟΚ. Προ ολίγου ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής εκλεγμένος στην Ηλεία, ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος στις εκλογές της 6ης και 13ης Οκτωβρίου του 2024.

Λίγο νωρίτερα η Μιλένα Αποστολάκη γνωστοποίησε τη δική της υποψηφιότητα. Μέχρι στιγμής λοιπόν οι διεκδικητές για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Κατρίνη:

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει. Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική. Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση. Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου (upd)

Στροφή Μητσοτάκη στην καθημερινότητα με αιφνίδιες επισκέψεις

ΠΑΣΟΚ: Έκτη υποψήφια η Νάντια Γιαννακοπούλου

Τα 50 χρόνια ζωής της κεντροαριστεράς (και το ερώτημα τώρα τι κάνουμε)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα