ΑΘΗΝΑ
12:08
|
03.07.2024
O γνωστός ράπερ, που ήταν υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ το 2020, στο παρελθόν έχει εκφράσει θαυμασμό για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Πληροφορίες σχετίζουν την επίσκεψή του με τα γενέθλια του σχεδιαστή Γκόσα Ρουμπτσίνσκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για ιδιωτική επίσκεψη ταξίδεψε στη Ρωσία ο Κάνιε Γουέστ, γνωστός, μεταξύ άλλων και από τις διαμάχες που έχει προκαλέσει κατά καιρούς για τις πολιτικές του δηλώσεις.

Ο Αμερικανός ράπερ, γνωστός και ως Ye, που πέρα των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του ασχολείται και με τον χώρο της μόδας έφτασε στη Μόσχα για τα γενέθλια του σχεδιαστή Γκόσα Ρουμπτσίνσκι, τον οποίο προσέλαβε ως δημιουργικό διευθυντή για το εμπορικό του σήμα Yeezy τον Δεκέμβριο του 2023.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην ρωσική πρωτεύουσα το ζεύγος Γουέστ, περιηγήθηκε με βάρκα στον ποταμό Μόσκβα και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το πάρκο Γκόρκι.

Τα νέα ακολούθησαν τις φήμες, τον περασμένο μήνα, ότι ο γνωστός ράπερ, που ήταν υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ το 2020 και στο παρελθόν έχει εκφράσει θαυμασμό για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, θα πραγματοποιήσει συναυλία στη Ρωσία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διάσωση νεαρής αρκούδας από δεξαμενή νερού στο όρος Μιτσικέλι (video) 

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου (upd)

Ψώρα, ψείρες, ανεμοβλογιά: Δερματικές ασθένειες εξαπλώνονται στα παιδιά της Γάζας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 13χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα